شماری از شلوغترین و پرطرفدارترین رستورانهای پاریس را سرآشپزهای مهاجری اداره میکنند که از کشورهای مختلف آمدهاند. در سفر به پاریس میتوانید این رستورانها را امتحان کنید.
تا همین چند ماه پیش، ستارههای درخشان غذاخوریها و رستورانهای فرانسوی را عمدتا سرآشپزهای مرد فرانسوی تشکیل میدادند که همچنان وفادارانه به دستورالعملهای محافظهکارانه آشپزی پایبند مانده بودند: رومیزیهای کتان آهارخورده، قاشق و چنگالهای نقرهای براق، جامهای کریستال و خوراکهای شیک و باکلاس فرانسوی. اما جهان بیمرز اینترنت، رسانههای اجتماعی و افتادن گذار سرآشپزهای بینالمللی به رستورانهای این کشور، دوران جدیدی را در چشمانداز رستورانهای پاریسی رقم زده است؛ همان رستورانهایی که همیشه در طول تاریخ در برابر تغییر مقاومت میکردند.
در حال حاضر، برخی از شلوغترین و پرطرفدارترین نقاط برای غذاخوردن در پایتخت فرانسه توسط سرآشپزهای مهاجری اداره میشود که از کشورهایی مانند کلمبیا، ژاپن یا آرژانتین آمدهاند؛ یا مثلا یک سرآشپز لبنانی که زمانی در خیابانهای پاریس زندگی میکرد؛ یا حتی جوانترین سرآشپز زن فرانسه که موفق به کسب یک ستاره از میشلن شده است (برای آنکه با تاریخچهی ستارههای میشلن آشنا بشوید.
با این همه، برای کافههای کلاسیک و رستورانهای خوب و ستارهدار، همیشه در پاریس جای کافی هست. در حقیقت، برخی از رستورانهایی که در ماههای اخیر در پاریس افتتاح شدهاند، رستورانهایی هستند که به قرنها پیشینهی خود میبالند و در روزگار حال، حیات دوباره یافتهاند. آنچه در ادامه میآید، فهرستی از برخی از پرتکاپوترین و فراتر از تصورترین اماکنی است که میتوانید تجربهی لذتبخش چشیدن غذایی دلپذیر را در آن پشت سر بگذارید. این فهرست، شامل چند نمونه از بهترین رستوران های پاریس است؛ از رستورانهای مجلل گرفته تا رستورانهای عادی، از محیطی کلاسیک گرفته تا محیطی معاصر و از غذاهای فرانسوی گرفته تا غذاهای بینالمللی که هماکنون میتوانید در این مقصد پرطرفدار برای گردشگری غذا پیدا و امتحان کنید.
2 دیدگاه